Om ATIVA Development AB

Vår affärsidé

Vi hjälper företag och organisationer att skapa ordning och reda på deras dokumentation, kontroll-, mät- och maskinutrustningar, med hjälp av våra programvaror och utbildningar.

Verksamhetsbeskrivning

Vår verksamhet är inriktad på att utveckla och sälja programvaror inom kvalitets- och miljöområdet. Tillsammans med kravställare på marknaden tar vi fram programvaror med inriktning på tre områden kunskap, teknik och informationshantering. Våra program hjälper företag att snabbare, enklare och säkrare få fram och bevara information för att tillfredsställa marknadens kvalitets- och miljökrav.

Verksamhetsmål

Är att skapa lönsamhet och utveckling av ATIVA Development AB genom att leda, informera, stödja och utveckla företag/organisationer fram till ett fungerande verksamhetsledningssystem inom kvalitet och miljö med hjälp av våra produkter.

GDPR och Personuppgiftspolicy

ATIVA Development AB agerar i enlighet med gällande lagkrav för data- och personuppgiftsskydd. Klicka här för att läsa vår personuppgiftspolicy.
X
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer